GRCControl

Één centraal systeem, voor al uw certificeringen en normeringen. Of het nu om ISO, AVG, BIG, of branche certificeringen gaat. U beheert en beheerst het met GRC Control! Excel de deur uit, en geen dubbel werk meer. “Wat een verademing.

Overzicht

Een overzichtelijk dashboard toont hoe u ervoor staat in verhouding tot uw normenkader. Met doorklik-mogelijkheid naar onderliggende taken en acties om niet alleen op het moment te voldoen aan de normen maar ook voor het onderhouden van de bijkomende verplichtingen.

Bespaar tijd en kosten

Met GRCControl bespaart u veel tijd en kosten. Dat komt omdat maatregelen van verschillende normen elkaar overlappen en de software hier rekening mee houdt. U hoeft de maatregelen niet meer te verzinnen maar alleen te selecteren en in te stellen. Geen gedoe meer met door het bedrijf verspreide en onbeheersbare spreadsheets, maar alles centraal in GRCControl.

ORGANISATIE IN CONTROL

inzichtelijk maken en beheren van verantwoordelijkheden, registraties van afdelingen, processen en assets.

COMPLIANCE

module voor de beheersing van maatregelen, dreigingen, normen en wet- en regelgeving.

RISICOMANAGEMENT

systeem om de assessments uit de managementsystemen te behandelen en maatregelen te selecteren om de risico’s te beheersen.

GOVERNANCE OP BASIS VAN PLAN-DO-CHECK-ACT

voor planning en uitvoering van maatregelimplementaties, audit- en controletaken, verbetertaken, assessments etc. inclusief e-mail notificatie.

AUDIT

voor auditplanning inclusief automatische en periodieke audits, alsmede registratie van externe audits en registratie en afhandeling van verbetertaken.

RAPPORTAGE

wordt geleverd met diverse standaard rapportages met de mogelijkheid om eigen rapportages te bouwen.

DASHBOARDS

voor management, specialisten en medewerkers, instant inzicht in normen, processen, middelen etc.

INCIDENT MANAGEMENT

incidentregistratie en afhandeling.

Vraag een gratis demo of offerte aan.

Contact